SPV:n tiedotuksia: jäsenrekisteri, Live GPS

SPV:n tiedotuksia: jäsenrekisteri, Live GPS

Liva Traxmeet GPS seurantalaitteet kisakäyttöön!

Suomen Purjehdus ja Veneily ry on hankkimassa Live Traxmeet GPS-seurantalaitteita kisajärjestäjien käyttöön. Laitteita on testattu onnistuneesti viime kesänä.

Lisätietoja laitteista ja niiden vuokrausohjeista löydät täältä. Huom! Ensimmäinen varauskierros päättyy 20.12.2013! Varaus on helppo tehdä, joten jos seurasi on järjestämässä ensi kesälle kilpailua, jossa laitteille olisi käyttöä, teethän varauksesi heti!

SPV:n jäsenmaksut alle 19-vuotiaille vain 5 euroa!

SPV kerää seuraavien jäsenmaksujen yhteydessä alle 19-vuotiailta jäseniltään jäsenmaksua vain 5 euroa, kun maksu on normaalisti 12,50 euroa. Alle 19-vuotiaat surffarit, jotka olette myös SPV:n jäseniä, ilmoittakaa syntymävuotenne 23.12.2013 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jasenrekisteri@purjelautaliitto.fi

SPV:n jäseniä ovat kaikki ne Suomen Purjelautaliitto ry:n jäsenet, jotka ovat kuluvan vuoden aikana maksaneet SPLL:n kalliimman jäsenmaksun (52,50,-/ hlö tai 80,-/ perhejäsenmaksu, joka sisältää kahden perheenjäsenen SPV-jäsenyyden). SPV:n jäsenetuihin kuuluvat mm. ryhmätapaturmavakuutus. Lisätietoa vakuutusturvasta ja muista SPV:n jäseneduista löydät täältä.