Kutsu vuosikokoukseen 30.11.2013

On taas se aika vuodesta, jolloin Suomen Purjelautaliitto ry:n hallitus kokoontuu liiton jäsenten kera vuosittaiseen liittokokoukseen. Tässä vuosikokouksessa paitsi katsahdetaan menneen kauden suorituksiin myös tarkistetaan suuntaviivat tulevalle kaudelle. Kokoukseen ovat tervetulleita niin kaikki liiton jäsenet kuin liiton edustamista lajeista kiinnostuneet.

Tässä kokouksessa erityinen painoarvo on liiton uuden puheenjohtajan valinnalla. Olemme saaneet muutaman yhteydenoton asian tiimoilta. Haluamme edelleen kannustaa niin pitempään harrastaneita aktiiveja kuin uusiakin tulokkaita osallistumaan liiton toimintaan. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan, laita meille viestiä sähköpostitse osoitteeseen info@purjelautaliitto.fi!

Kokouksessa myös palkitaan perinteiseen tapaan ranking-sarjojen voittajat sekä vuoden purjelautailu- ja kiteilyhahmot!

Kokouspaikkana on kokoustila Scandic Hotel Lahden tiloissa. Hotelli sijaitsee rautatieaseman vieressä. Hotellin yhteystiedot: Vesijärvenkatu 1, 15100 LAHTI, puh. (03) 339 3911, sähköposti: lahti@scandichotels.com

Kokouksen jälkeen iltaa jatketaan kauden päättäjäisten merkeissä. Kerromme tästä tarkemmin lähempänä ajankohtaa, kunhan illan ohjelma tarkentuu.

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan ja viettämään kanssamme hauska ilta!

Tutustu kokouskutsuun ja asialistaan alla.

SPLL kutsu vuosikokoukseen 2013

SPLL vuosikokouksen asialista 2013