Surfviikko 2012 – Yyterin surfkeskuksella

Surfviikko 2012 – Yyterin surfkeskuksella

Yyterin surfkeskuksella järjestetään vuosittain jo legendaariseen maineeseen yltävä surf-viikko. Ajankohta on vakiintunut heinäkuun viimeiselle viikolle, sopivasti Pori Jazzin jälkeen.

Suomisurffia koko viikko!

Surfkeskukselle kokoontuu tällöin Suomen surffaajat ja keskuksella järjestetään viikon mittaan mm. surfleiri ja leikkimielisiä kilpailuja. Viikkoa edeltävänä viikonloppuna Yyterissä kisataan tavallisesti slalom ranking ja seuraavana viikonloppuna Formula ja Raceboard ranking.

Surf-viikolla aika kuluu paitsi surffatessa myös muiden surffareiden kanssa chillaillessa ja herkkuja grillaillessa hyvän fiiliksen parissa. Tämä viikko kannattaa jokaisen surffarin kokea!

Purjelautailun alkeis- ja jatkokurssit joka päivä

ma-pe klo 11-14 – Purjelautailun alkeiskurssi (max. 6hlöä) 3 tuntia 70€
ma-pe klo 15-18 – Purjelautailun jatkokurssi (max. 3hlöä) 3 tuntia 70€

Pala purjelautailun historiaa

Onko varastosi perällä jotain todella retrolla tavalla hienoa surffikamaa?
Nyt kerätään kasaan suomen ykkös-purjelautatapahtumassa hienoimmat otteet suomalaisesta purjelautahistoriasta ja muistellaan aikoja kun miehet oli rautaa ja purjeet kangasta!

Ota siis viilein surffihistoriallinen esine mukaasi ja tuo se yleisön ihmeteltäväksi Yyterin surf viikolle 23-29.7. Parhaat palkitaan yleisöäänestyksen perusteella!

Life is a beach!

http://www.facebook.com/events/458952890787061/

Varaa paikkasi ajoissa!!!

Varaukset ja lisätietoja surf-viikosta saat Surfkeskukselta, surfkeskus@purjelautaliitto.fi, puh. 050 512 1366. Mikäli numero ei vastaa, jätä SMS!

Kuvat: Anne Kärki

Juliste: Anssi Koskinen – http://www.anssikoskinen.net